TurkishEnglishBulgarianChinese (Traditional)FrenchArabicGermanGreekItalianJapaneseKoreanPortugueseRussianSpanish

Eğitmen : Oğuzhan Ulvi Başkurt
Eğitim yeri : Aikimode Aiki Akademi 4.Levent
Kontenjan : 40 kişi
Tema : Takemusu Aiki (Dinamik Aikido)

Eğitimin tarihi: 24 Aralık 2022 Cumartesi 19.00-20.00

Aikimode Aiki Akademi Aktif Üyeleri : 100 TL (İndirim kodu aktif öğrencilerin cep telefonuna sms olarak gönderilmiştir. Size gönderilecek kod ile 250 TL olan seminer ücretini 100 TL olarak ödeyebilirsiniz)

Aikimode Aiki Akademi Pasif Üyeleri : 150 TL (İndirim kodu için uygulama üzerinden şubeye mesaj yollayınız. Size gönderilecek kod ile 250 TL olan seminer ücretini 150 TL olarak ödeyebilirsiniz)

Aikimode Aiki Akademi Full-Part Çalışanları: 50 TL

Aikimode Aiki Akademi dojoları dışından : 250 TL

Eğitime katılmak isteyen Aikimode çalışanları Aikimode Aiki Akademi’deki danışma masasından kayıtlarını yaptırabilirler.Aynı zamanda ”Tema Semineri” etkinliğine katılan öğrencilerden 1 saat asistanlık düşülecektir.

Tema Seminerleri sadece Genç&Yetişkin grubu (12+) öğrencileri için açıktır. Aktif ve Pasif üyeler kayıt olabilir.

Eğitime katılmak isteyenler öğrenciler ve üyeler aikimode uygulama (app) üzerinden kayıt yaptırmalıdırlar. Aşağıdaki videoyu izleyerek seminerlere nasıl kayıt yaptırabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Sınırlı kontenjan olması dolayısı ile lütfen kayıtlarınızı vakit geçirmeden yaptırınız.

 

Seminerlerin Amacı

Bu eğitim kapsamında katılımcılar öğrendikleri tekniklerler ile kendilerini koruyabilecek, temel etkisizleştirme tekniklerini öğrenecek ve beklenmedik saldırılara karşı çözümler üretebilecektir. Bu eğitimlerde 10’dan fazla teknik bilgi, farkındalık ve strateji anlatılacaktır.

Aikimode Aiki Akademi her ayın son haftasında tüm aikido camiası ve yetişkin (12 Yaş ve üzeri) öğrencilerinin katılabileceği müfredatının dışında özel bir konu veya teknik üzerine ”tema” çalışmaları yapmaktadır. Bu çalışmaların amacı aşağıda belirtilmiştir;

  • Aikido öğrencilerinin teknik kapasitesini arttırmak,
  • Aikido çalışanların bakış açılarını genişletmek,
  • Arkadaşlık ve dostluğu ön plana çıkartarak dojo içindeki ve dışındaki dayanışmayı arttırmak,

Seminerler aikido derslerinden işleniş açısından çok farklıdır. Normal aikido eğitimlerinde bir derste yaklaşık 5-6 teknik eğitmen tarafından gösterilir. Teknik anlatımı minimum pratik maksimum seviyede olmalıdır. Seminerde 1 veya 2 teknik anlatımları ile derinlemesine farklı uygulamaları ile gösterilir. Belki öğrencinin birkaç sene içerisinde edinebileceği tecrübe teorik olarak 1 güne sıkıştırılabilmiş olabilir. Seminer Sensei’nin bilgisinin derinliğini gösterir.

TEMA seminerlerine katılan öğrenciler için video ve görsellerin yer aldığı özel bir Facebook grubu oluşturduk. Bir sene içerisinde herhangi bir seminere kayıt yaptırıp gelen öğrenciler bu gruba kayıt olabilmektedirler. Aynı zamanda Sensei’nin whatsapp toplu mesaj listesinede eklenerek seminerde çekilen videolara ulaşabileceklerdir.

https://www.facebook.com/groups/1795774907341653/?fref=ts

Tüm katılımcılara başarılar dileriz.

Paylaş.