TurkishEnglishBulgarianChinese (Traditional)FrenchArabicGermanGreekItalianJapaneseKoreanPortugueseRussianSpanish
Eğitmen : Oğuzhan Ulvi Başkurt
Eğitim yeri : Aikimode Aiki Akademi Ataşehir
Eğitimin tarihi: 3 Kasım Perşembe 18.30-19.30

Aikimode Aiki Akademi Üyeleri : Ücretsiz

Aikimode Aiki Akademi Pasif Üye (Üyeliği Devam Etmeyen Eski Üye) : 150 TL

Aikimode Aiki Akademi’de ”Ayın Keiko”su (Antrenmanı) etkinliğini başlattık.Her ayın belirlenen bir saatinde ve belirlenen bir dojoda yapılacak bu çalışmaya tüm 12+ (Genç ve Yetişkin) Aikimode Aiki Akademi üyeleri katılabilecektir. Bu çalışmada Aikimode Aiki Akademi öğrencilerinin teknik bilgisini üst mertebelere taşırken çoşkulu bir antrenmanla aramızdaki dostluk bağlarımızı güçlendirme amaçlanmaktadır.
Aynı zamanda ”Ayın Keiko”su (Antrenmanı) etkinliğine katılan öğrencilerden 1 saat asistanlık düşülecektir. Eğer genç&yetişkin (12+) sınıfı öğrencisi kendi kayıtlı olduğu şubenin dışında Ayın Keiko”su (Antrenmanı) etkinliğine katılmışsa (Örneğin Ataşehir şubesine kayıtlı bir öğrenci Bahçelievler’deki Ay’ın Keiko”su etkinliğine katılmışsa) 2 saat asistanlık düşülecektir. Buradaki amaç farklı dojolardaki öğrencilerin birbiri ile antrenman yapmasını sağlayarak kaliteli bir eğitim düzeyi oluşturabilmektir.
Ayın Keiko”su (Antrenmanı) etkinliğine katılan öğrenciler etkinlik sonrası danışma masasına katılım yaptıklarını bildirerek asistanlık düşümlerini yaptırmalıdırlar.Aikimode uygulama (app) üzerinden asistanlık durumlarını kontrol edebilirler.

 

*Tüm yetişkin (12+) Aikido sınıfı öğrencileri çalışmalara katılabilirler.

Aikimode Uygulama (app) Ay’ın Antrenmanı Rezervasyonu Oluşturma

 

Paylaş.