TurkishEnglishBulgarianChinese (Traditional)FrenchArabicGermanGreekItalianJapaneseKoreanPortugueseRussianSpanish

Yeni alınan kararlar doğrultusunda Aikimode Aiki Akademi’deki antrenmanları tüm şubelerde aşağıda belirlediğimiz günlerde yapacağız. Pandemi döneminin tam olarak sonlanmaması ve yaz aylarına giriş yapmamız dolayısı ile tüm şubelerimizi ilk etapta belirlenmiş 3 gün açarak antrenmanlara başlamayı uygun bulduk. En geç 2021 Eylül ayında ise mevcut eski programımıza dönüş yapmayı planlıyoruz. 5 Haziran 2021 Cumartesi’den itibaren aşağıdaki program geçeli olacaktır. Detaylar için programların üzerine tıklayınız. Özel bir durum olması halinde sizlere tekrardan duyuru yapacağız.

Aikimode Aiki Akademi 4.Levent (Pandemi Dönemi Aikido Programı)

Aikimode Aiki Akademi Ataşehir (Pandemi Dönemi Aikido Programı)

Aikimode Aiki Akademi Bahçelievler (Pandemi Dönemi Aikido Programı)

 

  • Tüm aktif üyelerimizin üyelikleri 1 Ocak 2022 tarihine kadar dondurulmuştur. Gerekli hallerde daha da uzatılabilir. Üyelerimizin üyelikleri antrenmanlara başladığı tarihten itibaren aktif hale getirilecektir. Gelişmeleri  www.aikimode.com dan ve  https://www.instagram.com/aikimode/  adresimizden takip edebilirsiniz.
  • Aktif çocuk (3-12 Yaş Grubu) üyelerimizin velileri kayıtlı bulundukları şubeye e-posta göndererek (lütfen isim ve telefon numarası belirtecek şekilde) aşağıdaki antrenman programından katılmak istedikleri saati belirtmelidirler. Bu şekilde daha programlı bir çalışma yapabileceğiz.
  • 12-60 Yaş Grubu üyelerimizin e-posta atmasına gerek yoktur.
  • Aikido eğitimlerine yeni başlamak isteyenler için ”Aikido’ya Başlama Kılavuzu” oluşturduk. Lütfen tıklayınız.

 

Paylaş.